Aanbod

 

Mijn missie is om zoveel mogelijk mensen in hun kracht te zetten! Ik gun alle geleiders en ruiters dat ze door middel van mentale training zekerder worden, meer plezier krijgen in wat ze doen en beter resultaten kunnen behalen. Daarom heb ik diverse workshops en cursussen ontwikkeld die hieronder worden beschreven.

Kennismakingsworkshop

Ben jij een ambitieuze ruiter of hondengeleider en wil jij weten hoe je nog meer uit jezelf en je paard kunt halen? Wil jij weten wat je kunt doen om van die wedstrijdspanning af te komen? Wil jij leren hoe je motivatie kan bewaren of je focus kunt verbeteren? Dan is deze workshop iets voor jou! In een 3 uur durende workshop leer je aan welke mentale vaardigheden je kunt werken om het beste uit jezelf en je paard te kunnen halen. Je maakt kennis met de tools en gaat met waardevolle oefeningen naar huis.

Investering: Op aanvraag

Wanneer: op afspraak.

Opgeven of afspraak maken: info@equi-assist.nl

Individuele coaching

Loop jij tegen specifieke problemen aan waar je graag aan zou willen werken en wil jij liever niet in een groep? Dan is het ook mogelijk om individuele begeleiding te krijgen. Samen kijken we naar je hulpvraag en onderzoeken we hoe je tot een oplossing kunnen komen. Veel voorkomende 'problemen' zijn angst, spanning, motivatieproblemen, moeite met concentreren of juist hyperfocus. We starten met een kennismakingsgesprek en kijken dan hoe we verder gaan. De kosten van het kennismakingsgesprek worden verrekend als je het traject ingaat. 

Investering: 425 euro voor 6 individuele sessie van 60-75 minuten. Je kunt ook kiezen voor losse sessies. Een losse sessie bedraagt 85 euro voor 60-75 minuten. 

Examentraining

In deze 5 of 6-delige cursus gaan we uitgebreid in op de mentale vaardigheden die je zou kunnen aansterken om zo optimaal mogelijk te kunnen presteren. Hoe blijf je gefocust? Hoe stel je de juiste doelen? Hoe zorg je ervoor dat je in de juiste flow terecht komt? Hoe ga je om met wedstrijdspanning? Hoe bereid je je voor? De laatste bijeenkomst loop je mee in een wedstrijdgerichte / examengerichte clinic die wordt begeleid door een officiele keurmeester. 

Investering: voor 325 euro weet jij in 5 dagdelen aan welke vaardigheden je moet werken en word je hierin begeleid. In een bij te boeken 6e dag zal een praktijkgerichte clinic worden verzorgd waarin het programma zal worden doorlopen onder leiding van een officiële keurmeester. Je ontvangt een werkboek en online opdrachten. Na deze cursus weet jij precies wat je moet doen om het beste uit jezelf en je dier te halen en optimaal te kunnen presteren!

Groepsgrootte: 8 personen

Lezingen / presentaties

Het is mogelijk om mij in te huren voor een lezing / presentatie / college over een onderwerp naar keus. Neem contact op voor de mogelijkheden en de kosten. 

 

© 2016 Marijke Willems Equi Assist