GRATIS Online cursus 'Meer zelfvertrouwen'

Ontwikkel meer zelfvertrouwen. In deze gratis cursus gaan we dieper in op wat zelfvertrouwen is, wat zelfvertrouwen vergroot, wat zelfvertrouwen ondermijnt, en wat je zelf kunt doen om zelfvertrouwen te vergroten. 

Het al dan niet hebben van zelfvertrouwen is een cruciaal verschil tussen topsporters en niet-topsporters. Zelfvertrouwen betekent niet perse dat je denkt dat je alles al kunt of weet. Het betekent wel dat je ervan overtuigt bent dat je de benodigde kennis en vaardigheden kunt ontwikkelen die nodig zijn om de beste versie van jezelf te worden. In onze cultuur staat het uitstralen van zelfvertrouwen soms gelijk aan arrogantie. En toch is het een zeer belangrijk aspect als het gaat om persoonlijke ontwikkeling en presteren.

In deze cursus leer je
  • Wat zelfvertrouwen is maar ook wat zelfvertrouwen niet is     
  • Wat zelfvertrouwen voor jou is
  • Wat elementen zijn die tot zelfvertrouwen leiden
  • Wat elementen zijn die zelfvertrouwen ondermijnen   
  • Welke tools en technieken je kunt inzetten om zelfvertrouwen te vergroten
Ik werk met

Ambitieuze paarden- en hondensporters die het beste uit zichzelf en hun hond of paard willen halen en hierbij niet te beroerd zijn om niet alleen naar hun paard of hond te kijken, maar ook de wens hebben om zichzelf te ontwikkelen naar een hoger niveau. De mensen met wie ik werk hebben hart voor hun dier en voor de sport en zijn in diverse takken van de paarden- en hondensport actief. 

Wat krijg je?
De cursus bestaat uit instructiefilmpjes, filmpjes met theoretische achtergronden en uitleg, werkbladen en een E-book waarin alle informatie terug te lezen is. 
 
Hoe werkt het 
 

Door je aan te melden krijg je ​toegang tot de online leeromgeving waarin je de modules zelfstandig kunt doorlopen. Vragen en opmerkingen kunnen per mail of in de facebookgroep worden gesteld en gemaakt. Je kunt de cursus in je eigen tempo doorlopen. Wel raad ik je aan om alle modules te volgen en alle opdrachten te maken. 

Jouw investering
De cursus is volledig GRATIS. Geen verplichtingen, geen addertjes onder het gras. 

Door me in te schrijven geef ik Equi Assist toestemming om mijn gegevens te verwerken via de privacy-policy

© 2016 Marijke Willems Equi Assist