AFSLUITING

Je hebt nu de hele cursus doorlopen. Je weet wat je kunt ondernemen om zoveel mogelijk uit je training te halen en je training zo optimaal mogelijk te kunnen inzetten. Je weet wat je doelen zijn, waar je sterke punten liggen en wat er te ontwikkelen valt en welke oefeningen en activiteiten je moet verrichten om bij je doel uit te kunnen komen. Je weet hoe je de training kunt voorbereiden, kunt evalueren en wat je kunt doen bij moeilijkheden en teleurstellingen. Tot slot weet je welke mentale vaardigheden van belang zijn om het beste uit jezelf en je hond te kunnen halen.

 

Hopelijk heb je veel baat gehad bij het volgen van de modules. Ook hoop ik dat ik je interesse voor de mogelijkeden en kracht van mentale training heb gewekt. Misschien wil je wel meer weten of meer leren. Binnenkort komen meer online trianingen beschikbaar die jou gaan helpen om ook mentaal in topvorm te komen.

Online cursus omgaan met spanning – verwacht begin augustus

Een beetje spanning hoort bij belangrijke situaties, dat is nu eenmaal zo. Maar sommige mensen zijn zo gespannen dat zij niet meer kunnen functioneren. Hoe kun je hiermee omgaan? Hoe kun je het voorkomen? Hoe kun je de spanning handelen? Aan het eind van deze cursus heb je antwoord op deze vragen. Klik op de deze link als je op de hoogte gehouden wil worden over deze cursus.

Online cursus focus en flow – verwacht begin augustus

Alles draait om aandacht en concentratie. Hoe kun jij ervoor zorgen dat jij optimaal gefocust bent zodat je vooral bezig bent met je taak en je niet laat afleiden? Hoe kun je aandacht en focus voor je laten werken? En wat is flow en hoe kom je daar? Aan het eind van deze cursus heb je zeer waardevolle tools in handen die er zeker voor gaan zorgen dat je prestaties zullen verbeteren. Klik op de deze link als je op de hoogte gehouden wil worden over deze cursus.

Cursus beter presteren begint bij jezelf – verwacht begin september

Deze cursus van 3 maanden gaat jou helpen om mentaal in topvorm te komen. Alle elementen die van belang zijn om mentaal zo sterk te worden als je maar kunt zijn, komen in deze uitgebreide cursus aan bod. We zullen onder andere uitgebreid ingaan op de tools die in de bonusmodule zijn behandeld. Ook spanningsregulatie en aandacht en focus zijn onderdeel van deze training. Aan het eind van deze cursus weet jij wat je te doen staat om mentaal in topvorm te geraken, heb je een plan van aanpak opgesteld en heb je ruimschoots de gelegenheid en tools gekregen om een start te maken met het ontwikkelen en/of verbeteren van de vaardigheden. Deze cursus is onmisbaar als je echte serieuze plannen hebt en echt van plan bent om het beste uit jezelf te halen. Klik op de deze link als je op de hoogte gehouden wil worden over deze cursus.

© 2016 Marijke Willems Equi Assist