Gratis 6-daagse online challenge 'Haal meer uit je training' (start: 1 mei 2017)

Deze gratis challenge is speciaal bedoeld voor ambitieuze paarden- en hondensporters die meer uit hun training willen halen omdat zij het beste uit zichzelf en hun paard of hond willen halen en hierdoor betere prestaties zullen behalen. 

Honden- en paardensporters die beseffen dat niet alleen het trainen van de hond of paard belangrijk is in het behalen van bepaalde doelen, maar dat de ontwikkeling van de ruiter of geleider hierbij van cruciaal belang is. 

Helaas is de challenge van 2 februari net afgelopen. Maar niet getreurd: op 1 mei herhalen we hem gewoon! Je kunt je alvast inschrijven. 

HAAL MEER UIT JE TRAINING en ontdek in 6 dagen hoe je door middel van eenvoudige tools meer rendement uit je training haalt.  

Ik geloof dat
  • Je door het inzetten van eenvoudige tools meer rendement uit je training kunt halen en efficiënter kunt trainen    
  • Je door middel van eenvoudige tools beter       voorbereid kunt zijn op je training
  • Je kunt leren je meer bewust kan zijn van het doel en nut van bepaalde oefeningen en ze hierdoor beter kan aanleren waardoor er   effectiever getraind kan worden       
  • Je meer zelfvertrouwen kunt ontwikkelen
  • Je grotere stappen kan zetten als je nadenkt over het doel en de inrichting van je training
  • Je betere resultaten kunt behalen als je beter kunt omgaan met tegenslagen en feedback
  • Je alleen het beste uit jezelf en je hond of paard kunt halen als je bewust omgaat met je training
  • Iedereen dit kan leren met behulp van de     eenvoudig in te zetten tools die je in       deze gratis challenge krijgt aangereikt

Ik werk met

Ambitieuze paarden- en hondensporters die het beste uit zichzelf en hun hond willen halen en hierbij niet te beroerd zijn om niet alleen naar hun paard of hond te kijken, maar ook de wens hebben om zichzelf te ontwikkelen naar een hoger niveau. De mensen met wie ik werk hebben hart voor hun dier en voor de sport en zijn in diverse takken van de paarden- en hondensport actief. 

Hoe werkt het 
 

Door je in te schrijven ontvang je gedurende 6 dagen een mail met elke dag een andere opdracht. Elke opdracht bestaat uit een instructiefilmpje, werkbladen en een geschreven handleiding. Aan het eind van de challenge heb je toegang tot het gratis e-book waarin je alles nog eens terug kunt lezen. De cursus is volledig gratis en er zijn geen verdere verplichtingen of addertjes onder het gras. 

Wat heb je te verliezen? Op jullie succes! 

© 2016 Marijke Willems Equi Assist