Online cursus

'Aandacht en Focus'

Focus kunnen behouden is vaak de sleutel tot goede prestaties, en je focus verliezen is de sleutel tot falen. Je aandacht verkeerd richten, niet kunnen vasthouden, in hyperfocus zitten, afgeleid raken, allemaal belangrijke aspecten waardoor een prestatie kan mislukken. En focus speelt een heel grote rol bij het kunnen hanteren van spanning en stress.  Je kunt leren hoe je focus krijgt, behoudt en stuurt. Daar gaat deze cursus over. 

Leer hoe aandacht en focus bepalend zijn voor succes en hoe het je gaat helpen het beste uit jezelf en je hond te halen. Hoe kun je ervoor zorgen dat je in de juiste flow komt? En wat zal er zeker voor zorgen dat je uit je flow raakt? Leer het in deze online cursus. 

In deze cursus leer je
  • Wat focus is en waarom het zo'n grote rol speelt in het verbeteren van je prestaties    
  • Welke aandachtsstijlen jij hoofdzakelijk hanteert en hoe ze je kunnen helpen of belemmeren
  • Wat jouw afleidingen zijn
  • Hoe je je aandacht kunt sturen en focus kunt verleggen     
  • Hoe je ervoor kunt zorgen dat je focus optimaal is
  • Hoe je kunt herkennen dat je afgeleid raakt 
  • Hoe je je focus kunt herpakken
  • Wat flow is en hoe je in een flow komt
  • Waarom de aandachtsmodellen de basis vormen van alle mentale tools
Ik werk met

Ambitieuze paarden- en hondensporters die het beste uit zichzelf en hun hond of paard willen halen en hierbij niet te beroerd zijn om niet alleen naar hun paard of hond te kijken, maar ook de wens hebben om zichzelf te ontwikkelen naar een hoger niveau. De mensen met wie ik werk hebben hart voor hun dier en voor de sport en zijn in diverse takken van de paarden- en hondensport actief. 

Wat krijg je?
De cursus bestaat uit instructiefilmpjes, filmpjes met theoretische achtergronden en uitleg, werkbladen en een E-book waarin alle informatie terug te lezen is. 
 
 
 
 
Hoe werkt het 
 

Door je aan te melden krijg je ​toegang tot de online leeromgeving waarin je de modules zelfstandig kunt doorlopen. Vragen en opmerkingen kunnen per mail of in de facebookgroep worden gesteld en gemaakt. Je kunt de cursus in je eigen tempo doorlopen. Wel raad ik je aan om alle modules te volgen en alle opdrachten te maken. 

Jouw investering
De kosten voor de online training
bedragen 97 euro inclusief btw en skype-coachsessie. 

Twijfel? Liever eerst kennismaken en weten hoe ik

werk? Meld je dan aan voor de gratis cursus

'Haal meer uit je training'. 

'Ik heb mijn concentratie niet verloren, iets anders heeft mijn aandacht getrokken'

© 2016 Marijke Willems Equi Assist