JIJ WEET HET AL LANG! Als je de beste versie van jezelf wil worden, het beste uit jezelf, de situatie en je sport wil halen, dan is het niet genoeg om alleen aan je technische en tactische vaardigheden te werken. 

Jij weet dat je MINDSET allesbepalend is voor je succes. En nu is het tijd om je mindset zo'n boost te geven dat je stappen gaat zetten in je ontwikkeling!

Want hoe kan het anders dat zovelen bezwijken onder de druk. Dat zijn op belangrijke momenten maar een fractie laten zien van wat ze in de training laten zien, dat er dingen misgaan die anders NOOIT misgaan. Zeg het maar. Harder trainen op tactiek en techniek is niet de enige oplossing. Het gaat vaak om het stuk tussen de oren.

Hoe kun je je eigen beste coach worden? Hoe kun je er voor zorgen dat je gereed bent voor die belangrijke momenten? EN: hoe kun je je leerlingen hierin het beste coachen?

Als jij serieus bent in je sport, serieus bent in je plan de beste versie van jezelf te worden, dan MOET je deze training volgen!!

Wat gaan we doen? De online cursus start 2 september en duurt 6 weken (prework eerder beschikbaar) en bestaat uit online video- en audiolessen, geschreven lessen en worksheets. Er is tevens een forum op facebook beschikbaar waarin vragen gesteld kunnen worden, ervaringen gedeeld kunnen worden en waarin ook 2 live Q&A sessies zullen worden verzorgd.

MAAR WAT GAAN WE DOEN???

Yeahh! Kom op dan!

WEEK 1: Which way do you want to ga, baby?

Resultaten kun je alleen bereiken als je bepaalt wat succes is voor jou. En als je dat op de juiste manier doet gaat het je helpen om elke dag stappen te maken, ga je ervaren dat je groeit en steeds next level gaat. Maar dan moet je eerst bepalen welke kant je op wil en welke doelen je wil bereiken. Hoe doe je dat op een constructieve manier? Hoe voorkom je dat je doelen tegen je gaan werken? Hoe ziet de beste versie van jou eruit? En hoe kun je je leerlingen helpen met richting bepalen?

WEEK 2: Discipline your ass!

Hoe zorg je ervoor dat je het werk doet wat nodig is? Whatever it takes, what it takes, untill it takes? Hoe blijf je gemotiveerd? Hoe motiveer je jezelf en je leerlingen? Geef jezelf een motiverende schop onder je kont en wordt die betere versie van jezelf!

WEEK 3: Focus matters, come with me in the flowzone!

Een goede concentratie en focus zijn vaak de sleutel tot winst terwijl een split secons focusverlies desastreuze gevolgen kan hebben. Hoe kom je in die optimale prestatiezone? Waardoor laat jij je afleiden en hoe zorg je voor optimale focus? Hoe kun je omgaan met concentratieverlies en hoe voorkom je desastreuze gevolgen? Wat is flow en hoe creëer je flow? Focus is alles! Natuurlijk leer je ook hoe je je leerlingen kunt helpen de juiste focus te verkrijgen en te behouden. 

WEEK 4: Handle the pressure

Hoe ga je om met spanning? Ik krijg vaak de vraag: 'Help mij van mijn spanning af'!. Daar zou ik je niet mee helpen! Want als een situatie belangrijk voor je is dan is het nu eenmaal spannend! Daar kan ik niet veel aan veranderen. Hoe kun je spanning voor je laten werken? Hoe kun je spanning reguleren zodat het hanteerbaar is? Hoe kun je ervoor zorgen dat je net iets meer geprikkeld raakt? Hoe ga je om met emoties? En hoe kun je je leerlingen ondersteunen op spannende momenten?

WEEK 5: Tem die gremlin en word je eigen beste coach (of die van je leerling ;-) )

WEEK 6: Optimale mentale voorbereiding: hoe doe je dat?

BONUS 1: Workshop: de kracht van visualisatie. If you can see it, you can do it!

BONUS 2: Wat als het misgaat? Evaluatie, motivatie en vertrouwen

© 2016 Marijke Willems Equi Assist