Hoe goed zorg jij voor jezelf?


Een belangrijke vraag deze ochtend. Wat me vaak opvalt is het volgende: we investeren veel in onder dieren: we zorgen voor het beste voer, denken heel precies na over ons voerbeleid, zorgen dat onze dieren in sportconditie zijn dus niet te dik of te dun. WANT WE WETEN DAT WAT ZE ETEN EN HOE ZE ER FYSIEK UITZIEN VAN INVLOED IS OP HOE ZE KUNNEN PRESTEREN. We denken (als het goed is) na over de inhoud van onze training, zorgen dat het bewegingsmanagement op orde is, zorgen dat ze in goede conditie zijn WANT WE WETEN DAT WE ALLEEN HET BESTE UIT ONZE DIEREN KUNNEN HALEN ALS ZE LEKKER IN HUN VEL ZITTEN EN VOOR ONS WILLEN WERKEN. We zorgen dat ze regelmatig plezier kunnen hebben, proberen ze vrolijk en blij te houden, investeren in de band. WANT WE WETEN DAT ZE ALLEEN MAAR 100% KUNNEN GEVEN ALS ZE GOED IN HUN VEL ZITTEN . WE INVESTEREN VEEL IN ONS DIER WANT HE, WE HEBBEN ER VEEL VOOR OVER... Maar dan.... We hebben in onze sport te maken met een team. Ons dier is 1, maar we hebben onszelf ook nog. WAT DOE JIJ VOOR JEZELF ZODAT JE 100% INZET KUNT GEVEN? Hoe zorg jij ervoor dat je in topconditie bent? Hoe zorg jíj dat je goed in je vel zit? Dát je er goed uitziet? Dat je blij bent? Mentaal topfit bent? INVESTEER JIJ IN JEZELF? In tijd In geld In voeding In rust In discipline? GUN JIJ HET JEZELF OM TE GROEIEN EN HEEL GOED TE WORDEN IN WAT JE ECHT HEEL GRAAG WIL? En dat geldt natuurlijk niet alleen in je sport maar op alle gebieden in je leven. WELKE CONCRETE ACTIE GA JIJ VANDAAG ONDERNEMEN OM NET ZO GOED VOOR JEZELF TE ZORGEN ALS VOOR JE HOND OF JE PAARD? Op jullie succes, X Marijke PS: volg nu de online training 'omgaan met spanning ' met korting. Je betaalt slechts 47 euro. https://www.gekinhondenpaardensport.nl/spanningdebaas

Uitgelichte berichten
Binnenkort komen hier posts
Nog even geduld...
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

© 2016 Marijke Willems Equi Assist