Mentaal sterk? F*ck it!!

April 25, 2018

 In mijn bedrijf help ik mensen het beste uit zichzelf en hun hond of paard te halen door mentaal sterker te worden. Hierdoor krijgen mensen meer zelfvertrouwen, gaan ze beter presteren en krijgen ze (weer) meer plezier in wat ze doen.

Maar soms voel ik me een soort van 'oplichter'. Want: moet je perse zo sterk zijn? Is een zekere mate van gevoeligheid ook niet heel prettig? 

En de mensen die mij een beetje kennen weten dat ik zelf helemaal niet mentaal sterk ben!! Als er iemand onzeker kan zijn ben ik het.

Maar ik heb wel geleerd hoe hier mee om te gaan, hoe ik het beste uit mezelf en de situatie kan halen ondanks mijn mentale 'zwakheid'. Dat presteren en excelleren ook voor mij is weg gelegd. 

Dat is denk ik wat ik echt doe. Ik leer mensen helemaal niet 'though' te worden. 

Ik leer je wel hoe je angst en onzekerheid niet meer in de weg hoeven te staan in het bereiken van je doelen. Ik leer je tools om beter te kunnen focussen. Ik leer je hoe met de gremlins in je hoofd om te gaan. Hoe je jezelf rustig kunt maken of juist op kunt peppen. Hoe je de boel weer kunt oppikken na teleurstellingen, hoe met tegenslagen om te gaan. Dat paniek voor een belangrijke situatie echt geen voorspeller hoeft te zijn voor de uitkomst. 

Mentaal sterk is misschien niet de juiste omschrijving. Mentaal veerkrachtig is misschien een veel betere benaming. 

Ode aan de onzekere, gevoelige, softere mens. Ook jij kunt je doelen behalen, excelleren. 

Ja, jou begeleiden naar mentale veerkracht, ervoor zorgen dat je een transformatie kunt ondergaan van je grootste tegenstander naar je eigen coach. Dat is wat ik met jou wil bereiken. 

Want: verliezen kan, maar zorg dat je niet van jezelf verliest!

Op jouw succes!!

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Uitgelichte berichten

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Recente berichten

February 26, 2018

November 24, 2017

October 15, 2017

Please reload

Archief
Please reload

Zoeken op tags
Please reload

Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

© 2016 Marijke Willems Equi Assist