Online cursus

'Spanning de baas'

Sommige sporters ervaren zoveel spanning dat zij niet meer in staat zijn om het beste uit zichzelf te halen. Er is sprake van angst, onzekerheid en dusdanige spanning dat de RESULTATEN beïnvloed worden en, in mijn ogen nog belangrijker, PERSOONLIJKE ONTWIKKELING belemmerd wordt. Veel sporters hebben het gevoel slachtoffer te zijn van hun angst en spanning en zijn bang dat hier maar weining aan te veranderen is. Maar gelukkig: je kunt leren hoe je beter kunt omgaan met druk, spanning en zenuwen. Sterker nog: je kunt leren je spanningsniveau te beïnvloeden en reguleren. Leren hoe? Lees dan verder. 

Word je spanning de baas en ontdek in 6 modules hoe je door middel van eenvoudige tools kunt leren je spanningsniveau te reguleren zodat je beter kunt leren en betere prestaties zult behalen.  

In deze cursus leer je
  • Wat spanning nu eigenlijk is en waardoor het veroorzaakt wordt, en wat de functie van spanning eigenlijk is     
  • Hoe angst en spanning zich bij jou manifesteren en hoe je angst en spanning (sneller) kan leren herkennen 
  • Wat jouw optimale activatieniveau is
  • Technieken die je helpen je stress- en spanningsniveau te verlagen       
  • Maar ook technieken die je zullen helpen om juist meer energie te krijgen als je dat nodig hebt
  • Hoe jij op je optimale activatieniveau uitkomt
  • Hoe je een plan van aanpak kan maken (en kan uitvoeren) om jouw spanning de baas te worden
  • En misschien zelfs wel van de spanning en druk te houden omdat dit je gaat helpen het beste uit jezelf en je hond te halen (echt!)

Ik werk met

Ambitieuze paarden- en hondensporters die het beste uit zichzelf en hun hond of paard willen halen en hierbij niet te beroerd zijn om niet alleen naar hun paard of hond te kijken, maar ook de wens hebben om zichzelf te ontwikkelen naar een hoger niveau. De mensen met wie ik werk hebben hart voor hun dier en voor de sport en zijn in diverse takken van de paarden- en hondensport actief. 

Wat krijg je?
De cursus bestaat uit instructiefilmpjes, filmpjes met theoretische achtergronden en uitleg, werkbladen en een E-book waarin alle informatie terug te lezen is. 
 
Hoe werkt het 
 

Door je aan te melden krijg je ​toegang tot de online leeromgeving waarin je de modules zelfstandig kunt doorlopen. Vragen en opmerkingen kunnen per mail of in de facebookgroep worden gesteld en gemaakt. Je kunt de cursus in je eigen tempo doorlopen. Wel raad ik je aan om alle modules te volgen en alle opdrachten te maken. 

Jouw investering
De kosten voor de online training
bedragen 67 euro inclusief btw.
 

bonusmodule: wat als het misgaat?

Twijfel? Liever eerst kennismaken en weten hoe ik werk? Meld je dan aan voor de gratis cursus

'Haal meer uit je training'. 

© 2016 Marijke Willems Equi Assist